Ons kwaliteitslabel

Klantentevredenheid

We willen je op de best mogelijke manier begeleiden bij het behalen van je rijbewijs én we willen daarenboven dat je tevreden bent over ons. Daarom hebben we een audit naar klantentevredenheid laten uitvoeren door Q-For. Dat is een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in het doorlichten van bedrijven.

Kwaliteitslabel

Mensen die bij ons een rijopleiding volgden, zijn door Q-For bevraagd om na te gaan hoe tevreden ze zijn over Rijschool Loos. Een tiental punten werd onderzocht, gaande van onthaal over het lesgeven tot en met de prijs/kwaliteitverhouding. In totaal halen we een score van 4,46 op 5 (gewogen gemiddeld  tevredenheidsniveau). Voor het belangrijkste punt, de lesgevers, halen we zelfs 4,55 op 5 oftewel 91%. Daarop zijn we niet weinig fier! Dankzij de uitstekende resultaten, mogen we nu het Q-For kwaliteitslabel voeren. Dat is een garantie voor jou dat we klantentevredenheid hoog in het vaandel voeren.

Federdrive

De federatie van erkende rijscholen en opleidingscentra verklaart dat RIJSCHOOL LOOS, met erkenningsnummer 2536, aangetoond heeft te voldoen aan alle kwaliteitseisen die vooropgesteld werden door Federdrive geldig tot 31/12/2017.


Voor bedrijven

Ook voor bedrijven heeft ons kwaliteitslabel een voordeel, het is immers erkend door de overheid. Daardoor kunnen deze een tegemoetkoming aanvragen op http://www.vlaanderen.be/ondernemen.